Terugsturen

U kunt (een deel van) uw bestelling zonder problemen naar ons retourneren, mits de producten ongebruikt zijn en u de retour binnen twee weken na ontvangst aanvraagt (tot max. 20 kg en max 80 x 50 x 35 (l x h x b) cm).

Mocht uw retourzending groter of zwaarder zijn dan wat hierboven omschreven staat, of brengt u het pakketje gewoon liever niet zelf weg? Dan kunnen we ook een pick-up afspraak inplannen. Houd er wel rekening mee dat een pick-up alleen op werkdagen ingepland kan worden en dat er de hele dag iemand op de afhaallocatie aanwezig dient te zijn. Dit aangezien DHL niet kan aangeven hoe laat zij de retourzending precies komen ophalen.

Wilt u een product retourneren? Laat dan hier uw gegevens achter in ons retourformulier. Wilt u dat we de retourzending laten ophalen? Neem dan, na het invullen van het retourformulier, contact op met onze klantenservice om een pick-up afspraak in te plannen. 
Bent u niet tevreden met onze producten? Of is uw bestelling kapot of incompleet bezorgd? U mag bij ons alles gratis terugsturen binnen 14 dagen. De producten moeten wel (voor zover mogelijk) in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten. Mengverf producten worden speciaal voor onze klanten gemengd. Om deze reden kunnen deze producten zoals ook aangegeven in de productomschrijving na aanschaf niet geretourneerd worden.
Het is al vervelend genoeg om iets te moeten terugsturen. Daarom nemen wij de kosten voor onze rekening.
Wij hebben veel producten in ons assortiment met verschillende garantietermijnen. Is een product kapot en denkt u recht te hebben op garantie? Neem dan even contact op met onze klantenservice .
Nadat wij uw retour ontvangen hebben en gecontroleerd hebben of het aan de voorwaarden voldoet, sturen wij een creditfactuur. De betaling wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort.