Betalen

Bedrijven kunnen in onze webshop op rekening betalen. Dat betekent dat u eerst de producten ontvangt, en daarna betaalt. De betaling moeten wij binnen 30 dagen na onze factuur ontvangen hebben. Let erop dat je het order- en factuurnummer bij de betaling vermeldt. Zo kunnen wij de betaling herkennen.

Om direct goedgekeurd te worden voor betalen op rekening moet het opgegeven factuuradres overeenkomen met het postadres waarop uw bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Kies hiervoor uw bedrijf uit de lijst op de adrespagina en pas het factuuradres niet aan. Het verzendadres kan uiteraard wel aangepast worden.

Lukt het niet om te betalen op rekening? Dat kan dat te maken hebben met onderstaande factoren:

  • het aantal bestellingen dat u recent bij ons geplaatst hebt
  • kredietwaardigheid van uw bedrijf 
  • eventuele onbetaalde facturen 
  • één van u facturen is overgedragen aan het incassobureau

Indien u hier vragen over hebt neem dan contact op met de klantenservice.

U kunt bij Zamro betalen door middel van een overboeking, MasterCard, PayPal en BanContact/MisterCash. Daarnaast kunnen zakelijke klanten (na een kredietcheck) ook op rekening bij ons bestellen.
Een veilige manier van online betalen is met een creditcard. Zamro ondersteunt betalingen die gedaan worden met MasterCard, Maestro en Visa.
Kiest u voor deze vorm van betalen, dan wordt u doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Adyen. Selecteer de creditcardmaatschappij en vul de benodigde gegevens in. U geeft daarmee Zamro toestemming om het aankoopbedrag af te schrijven. Alle informatie die vanuit deze pagina verzonden wordt, is versleuteld en veilig.
Hebt u een PayPal-rekening? Dan kan u daarmee betalen in onze webshop.
Kiest u voor deze vorm van betalen, dan wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Het enige dat u dan hoeft te doen, is inloggen met uw PayPal account en de betaling bevestigen.
Bij Zamro kan u online betalen met BanContact of MisterCash. Kiest u voor deze vorm van betalen, dan voert u eerst de gevraagde gegevens van de betaalkaart in. U wordt dan doorgestuurd naar een nieuw scherm. Hiervoor hebt u een digipass nodig, die ook gebruikt wordt voor online bankieren. Volg de instructies op het scherm. U zal een code ontvangen die geldt als elektronische handtekening waarmee u de aankoop en uw identiteit bevestigt. Vervolgens gaat u terug naar de webshop.
Als u kiest voor een handmatige overboeking wordt u doorgestuurd naar de pagina van onze betaalpartner Ayden en vult u alle gegevens in. Deze betaalmethode is niet de snelste manier van betalen. Houd er rekening mee dat het twee of meer dagen kan duren voordat wij het bedrag ontvangen hebben. Na ontvangst van betaling nemen we de bestelling in behandeling en ontvangt u de factuur.
Controleer eerst of de betaling niet alsnog is afgeschreven van uw rekening. Is dit niet het geval, controleer dan of u alle (creditcard) gegevens correct hebt ingevuld. Lukt het betalen nog steeds niet, neem dan contact op met de klantenservice.