Bestellen

In onze webshop kan u snel en gemakkelijk het juiste product vinden en bestellen. Zoek het product, vul het aantal in en klik op ‘bestel’. Kies een betaalmethode en rond af. U kan kiezen om de bestelling te plaatsen met of zonder account. Wij raden u aan een account te maken. Door uw gegevens te bewaren, kan u de volgende keer nog sneller bestellen. Bovendien kan u via uw account de facturen, bestelhistorie en status van uw bestelling bekijken.
Onze artikelen zijn ingedeeld in productcategorieën. U weet niet onder welke categorie het product valt? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de webshop of maak gebruik van de filter. Uiteraard kan u ook altijd terecht bij onze klantenservice voor meer hulp.
Alle prijzen op onze website zijn exclusief btw (ook de verzendkosten).
Het is helaas niet mogelijk om een bestelling te wijzigen. We gaan namelijk direct aan de slag nadat we uw bestelling hebben ontvangen. U kan het uiteraard wel terugsturen na ontvangst. De verzendkosten van een retour betalen wij voor u.
Wanneer u als gevolg van een verandering in de oorspronkelijke leverdatum uw bestelling wilt annuleren, dan vragen we u contact op te nemen met onze klantenservice.
Dat kan gebeuren. We vermelden bij elk product of het op voorraad is. Is dat niet het geval, dan geven we aan wanneer we het weer verwachten.
Als de bestelling succesvol is afgerond, sturen wij meteen een orderbevestiging. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan of ons bericht niet in de ongewenste mail terecht is gekomen. Neem in andere gevallen contact op met de klantenservice om er zeker van te zijn dat wij wel uw bestelling ontvangen hebben.
In de webshop hebt u de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Zo weet u altijd wat de verschillen zijn en of u het juiste product bestelt. Klik bij het gewenste product op het vakje naast ‘vergelijken’ en doe hetzelfde bij het product waarmee u het wilt vergelijken. Klik daarna op ‘vergelijken’. Wij geven u een overzicht van de overeenkomsten en verschillen.